Yeeha!! Nog 8 nachtjes slapen tot Outdoor Helvoirt

In de cross, op kantoor, overal wordt hard gewerkt om de laatste puntjes op de I te zetten. Crosshindernissen worden geplaatst, de crew shirts zijn weer fris gewassen en alles word geprint en ingepakt voor Outdoor Helvoirt, dat dit jaar plaats vindt van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus 2017 en dit jaar helemaal in het teken staat van cowboys en indianen.

Nieuw dit jaar tijdens Outdoor Helvoirt is de Cross Country Golf op vrijdag. Verschillende teams spelen best ball op de tot golfbaan omgetoverde cross. Door het spelen van de 9 holes komen de deelnemers langs de hindernissen die op zondag door de paarden gesprongen worden.

Nog meer nieuws dit jaar! In de cross is een extra stuk land beschikbaar gesteld, dit betekend dat de deelnemers dit jaar een nieuwe lus in de route moeten rijden. Met ook een aantal nieuwe hindernissen is de cross dit jaar al bijna klaar voor wederom een spetterende en spectaculaire editie.

Trek je cowboylaarzen maar uit de kast, zadel je stokpaard en zet de indianentooi op je hoofd! Op zaterdagavond gaan we vanaf 21:00 uur los in de saloon.

Ook is er aan de kleinste bezoekers gedacht. Op zondag wordt vanaf 11.00 uur het Rabobank Western kinderdorp geopend. Heb jij altijd al en cowboy of indiaan willen zijn dan kan dat nu! Tussen de Tipi’s zijn er verschillende spelletjes zoals lassowerpen, schminken, spijkerbroekhangen en nog veel meer.
Graag tot ziens op 25 t/m 27 augustus op Outdoor Helvoirt aan de Nieuwkuijkseweg in Helvoirt.
Outdoor Helvoirt is alle dagen gratis toegankelijk.